Stoofpeer

Op het net sinds 14-3-2011, 22:21 uur

stoofpeertjeElke maandagochtend tijdens de MBvO gymles keek ik tegen deze foto aan. Elke keer weer liep mij de water in mijn mond.
Elke maandag zei ik er weer wat van. Op mijn verzoek of de foto niet eens vervangen kon worden, door een foto met eten waar ik wat minder mee heb (rode bietjes bijvoorbeeld), werd de foto eraf gehaald en kreeg ik hem mee voor in mij map.
Elke maand is er een eetgelegenheid, waar door twee mensen voor een grote groep gekookt wordt. Vandaag hing er inderdaad een andere foto. Geen rode bietjes, maar een gevuld hamrolletje. Hiervan krijg ik inderdaad minder last van mijn maag (in de zin van…ik heb ook wel zin in een stoofpeertje) als ik hier naar kijk tijdens de gymoefeningen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

krijg je nu niet zin in stoofpeertjes als je hamrolletjes ziet?

 

Van 18-3-2011, 14:25u
 2 
hadiepa:

Toeval bestaat niet, maar met mijn verjaardag had je gelukkig peertjes.

 

Van 25-3-2011, 09:58u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie