Verkleed

Op het net sinds 4-3-2011, 13:23 uur

draakaapprinsesVanochtend extra vroeg op. De kinderen mochten verkleed naar school. De oudste als draak, de middelste als aap en de jongste als prinsesje.
Aangezien ik met de hoofden van de jongens minimaal een half uur per hoofd bezig ben werd de wekker lekker vroeg gezet.
De middelste vind smeerseltjes op zijn huid heel erg. Toen ik net klaar was met smincken kwamen de tranen. Ik kon het niet helemaal meer bijwerken.draaksminckaapsminck  Het effect van de oudste bij het eten met’deze sminck is dat het net lijkt of de draak echt eet, ziet er heel grappig uit.
De middelste werd eerst even uitgelachen om zijn apebillen. Maar ’s middags wilde hij het pak wel aanhouden.
Als kroontje van de prinses heb ik dochterlief haar echte haar gebruikt en deze met kleine haarelastiekjes in het rondte boven op haar hoofd vastgezet. Het is een mooi span om mee op pad te gaan. Vanavond mogen twee kids mee met opa en oma naar de verlichte optocht.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
leny:

Jongelui wat zien jullie er mooi uit. Jullie moeder heeft wel een dikke knuffel verdient voor het vroege opstaan en het mooie sminken en het zorgen voor de mooie verkleed kleren. Het vast een gezellige boel bij julli op school.Leny.

 

Van 4-3-2011, 20:16u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie