Bentoverjaardagstaartje

Op het net sinds 26-2-2011, 20:55 uur

soortbentotaartVandaag vierde ik mijn niet-verjaardag. Wakker werd ik gemaakt met een soort van bento-taartje. Omdat ik de ‘gewone’taart graag wlde bewaren voor de koffie/thee had manlief gezegd dat hij wel wat zou verzinnen voor het ochtendritueel. Het taartje waarmee ze kwamen toverde een grote glimlach op mijn gezicht. De kinderen hadden mij verrast met cadeautjes van de blauwe maan. Van de oudste kreeg ik een beeldje van een kindje die haar hoofd in een grote hand legt. De middelste had een prachtige bergkristallen armband uitgezocht en wierook. Van de jongste kreeg ik een rieten eekhoorn en drie pakjes wierook. Manlief heeft een prachtige ketting van amethist uitgezocht.
Bij de koffie/thee kwam de familie en heb ik heerlijk genoten van hun gezeldschap. ’s Middags had ik voor onszelf bedacht. Visite, ik vind het heel leuk hoor, maar niet met teveel tegelijk. ’s Middags hebben we gekeken naar ‘oude’  kinderserie’s oa. Boes Boes, Wickie de Vicking, Barbapapa, Snorkels, Freggles en Lucky Luke. Vader en zoon maakten het avondeten. Heerlijk om zo verwend te worden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie