Verjaardagslunch

Op het net sinds 22-2-2011, 19:56 uur

valentijnshangervoorm (300x400)Voor een lieve vriendin van mij heb ik de hartjeshanger gemaakt. Want ja, wat geef je iemand waar je gek op bent…

theezakjeshouderbinnenkanttheezakjeshouderOmdat ze altijd thee drinkt zonder thee-ine en daarom altijd zelf theezakjes meeneemt naar waar ze heengaat ook nog een theezakjeshouder gemaakt. Het vilt heb ik eerst zelf geverfd. Het lapje werd wel naar mijn zin. In mijn borduurstekenencyclopedie opgezocht hoe de steelsteek werkt. Na enige oefening lukte mij deze steek tot redelijke tevredenheid. De rijgsteek zo te krijgen dat je aan de achterkant niet kon zien dat er daarmee toch twee lapjes vilt op elkaar gezet waren vond ik een stuk lastiger. Het resultaat heeft dan ook niet mijn gehele goedkeuring. Ik vond het een leuk patroon om te maken. Tijdens het maken kwamen er enige aanpassingen in mijn hoofd voor een volgende. Zelf hou ik namelijk van compacte dingetjes om mee te nemen. Denk dat ik er binnenkort een voor mijzelf ga maken waar maar 2 zakjes in meegenomen kunnen worden.
De jarige was er gelukkig wel blij mee. Bij haar hebben we genoten van een verjaardagslunch. Pannekoekjes, poffertjes, eitjes en geroosterd brood hebben we allemaal zelf klaar mogen maken op de courmet. Met allemaal andere lekkere dingen erbij werd dit een gezellige happening.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie