Valentijnswap

Op het net sinds 8-2-2011, 19:47 uur

valentijnsswapvalentijnsvogelviltVandaag kwam mijn swap bij haar binnen. Het is een vogeltje geworden met een brief in zijn bekje. In de enveloppe zit nog een briefje, geloof niet dat ze deze al ontdekt heeft. De kaart die ik erbij heb gedaan heb ik geschildert met waterverf. Wat mijn zoon kan, wilde ik ook proberen en ik vond het leuk om te doen. Dit ga ik zeker vaker toepassen.
valentijnskaartvalentijnshartfabiolaOok vandaag lag er een brief voor mij op de mat. Hierin zat ook een mooi zelfgemaakte kaart met lieve tekst een een kunstig gemaakt hartje. Zo leuk, dank je wel maakster.
Morgen ga ik de aandachtstafel ombouwen naar valentijn. Dan mag het hartje in de tak komen te hangen. Ben wel toe aan weer wat kleur op de aandachtstafel.
Meedoen met een swap vind ik veel leuker dan ik mij ooit had kunnen bedenken. Met zorg wordt er iets voor jou gemaakt en je zit vol spanning te wachten. Zowel op wanneer en wat is het wat er voor jou komt, als hoe zal de ander jou maaksel zal vinden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie