Hiep hiep

Op het net sinds 7-1-2011, 21:41 uur

roos zusje (300x400)Hoeraaaa……
Mijn zusje is vandaag jarig. Gek is dat, ik noem haar mijn zusje terwijl ze al lang en breed volwassen is. Op de een of andere manier vind ik zus zo raar klinken. Voor een poosje geleden ben ik bij haar geweest en heeft ze voor mij gekookt. Tijdens het nazitten kregen we het over een plank in haar kast waar allemaal speciale spulletjes stonden. Kaarsje, stenen, wierook een mooie kristal. Terwijl we erover aan het praten waren zei ik dat daar best mooi een popje van mij tussen zou passen. Na lang nadenken van haar kant kreeg ik als antwoord: Maar dan wel een roos.
Een popje met een roos voor mijn speciale zus. Van harte gefeliciteerd.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Alsnog gefeliciteerd met je zusje.
Hoe vond ze het popje?

 

Van 13-1-2011, 12:52u
 2 
Opa Harry:

zeg maar tegenn haar dat ik het popje wel erg mooi vind en dat het op een grote steen staat agaat.

 

Van 6-2-2011, 20:24u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie