Nachtkleding

Op het net sinds 5-1-2011, 22:18 uur

004Ooit heb ik van die ouderwetse nachtkleding weten te kopen in een tweedehands winkel. Gemaakt van katoen en het zit heerlijk. Helaas is het werkelijk een oudje. Misschien wordt het tijd om op zoek te gaan naar een patroon en dan zelf van katoen er een gaan naaien. Kunnen mijn eigen initialen erop gezet worden. De kinderen kijken regelmatig nog raar als ze mij in deze nachtkleding rond zien lopen. De middelste vroeg mij de allereerste keer dat hij mij hierin zag: “Ben je een engel?”
Je zou je bijna een engeltje gaan voelen in deze kleding 🙂
Bij deze wil ik LK bedanken dat ik haar nachtkleding af mag dragen.

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 

geweldig !!

dat het nog goed is na zo’n tijd.
Nu nog een kandelaars met kaars en het plaatje is compleet, staat je goed.

EN, wie had de boon, leuke traditie ??

Mooie roos bovenaan voor jarig zusJE !!

 

Van 13-1-2011, 12:26u

Ik moest meteen denken aan een lampetkan met schaal als aanvulling….en een bedpan natuurlijk 🙂

 

Van 13-1-2011, 12:53u
 3 
Marja:

Al jullie aanvullingen…die zie ik ook wel zitten.
Helaas is de achterkant al iets aan het scheuren. Tijd om een patroon te vinden van dit soort nachtkleding.

 

Van 13-1-2011, 13:32u
 4 
Hadiepa:

Leuke reacties die ik hier zie. De lampetkan heb ik gisteren net weggegeven tesamen met zeepbakje en waterkan. Een beddepan heb ik nog bij de vlooienmarktspullen liggen (vandaag dus in het Expocenter). Al een aantal nieuwsgierige dames uitgelegd waarvoor deze diende. Mijn uitleg gaf de nodige hilariteit maar uiteindelijk begrepen de dames de doelstelling wel. Ik zal mijn netwerkers vragen of er nog ergens een oude nachtjapon in deze stijl ligt. Wie weet?

 

Van 15-1-2011, 22:28u
 5 
truus de bie:

Leuk, wil zoiets maken voor mn kleindochter,vroeg me af of je al een patroon gevonden hebt.
Hoor het graag
Groetjes
Truus de Bie

 

Van 24-11-2012, 12:11u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie