Esther kerstster

Op het net sinds 2-1-2011, 14:31 uur

esther kerststerVorig jaar zag ik deze mooie dame heel vaak op het poppenhoekje voorbij komen. Hoe vaker ik haar zag hoe mooier ze in mijn ogen werd. “Die ga ik volgend jaar kerst voor al mijn moeders maken”, had ik mij bedacht.Na een start te hebben gemaakt met het maken van alle Esther’s kwamen er 100 engeltjes tussendoor vliegen, hierdoor liep dit project uit. De eerste Esther had ik pas na kerst af. Mijn gymmoeder kreeg de eerste. Hard doorwerken en op de verjaardag van schoonpapa kreeg schoonmama haar Esther. Nieuwjaarsdag werd de laatste Esther afgeleverd bij mijn moeder. Helaas mist zij haar bloempje in haar handen nog, dit ga ik volgende week verhelpen. En volgend jaar…dan ben ik aan de beurt. Het blijft een prachtig dametje, die wil ik zelf ook wel.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
jeanet:

Hooooiiii, molshoop ik heb ook een logje besteed aan de networkers. Misschien lijkt je het leuk om bij mij te komen kijken.

 

Van 5-1-2011, 21:00u
 2 
jeanet:

Hoooi daar ben ik weer! Ik wil graag je website bij mij op mijn blog plaatsen maar ik krijg je ermaar niet op. Als ik http://www.indemolshoop.nl intoets krijg ik een blanco bladzijde. (en op 27 februari 2010 heb ik een logje geplaatst over networkers met filmpje echt even zien hóór zo leuk!) Groetjes Smoek. http://www.miensmoek.blogspot.com

 

Van 5-1-2011, 21:14u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie