Onder de boom

Op het net sinds 25-12-2010, 21:22 uur

emo en virussen.jpgVan de zomer al voor mezelf gekocht. De tijd tussen de zomer en 1e kerstdag duurde best lang. Toen deze serie van Brio uit kwam was ik er al weg van, helaas te duur. Nu het zo enorm afgeprijsd werd (de serie gaat eruit) kon ik het niet laten. Vanochtend mocht het dan eindelijk uitgepakt worden. De jongens waren even teleurgsteld, maar dat veranderde dezelfde dag nog. Lekker samen met mama spelen. De treinrails wordt nu gebruikt als computernetwerk. Emo (het blauwe poppetje) rijdt in zijn wagentje de emailberichten heen en weer. Deze berichten kun je ook echt afluisteren. Natuurlijk zijn er ook virussen.  Wij hebben nu viro, pop-up, en para. Deze virussen wil je natuurlijk niet, dus er werd hard gewerkt door emo en burny om ze uit het systeem te krijgen. Als ik alleen de poppetjes zie word ik er al vrolijk van. Eerlijk is eerlijk, ik vind het heerlijk spelen zo met de networkers en mijn kinderen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie