Negenennegentig engeltjes

Op het net sinds 23-12-2010, 17:22 uur

houtenengeltjesmonnikengelNegenennegentig en een weggevlogen engeltjes zijn af. Na de gezinsviering morgenavond krijgen alle kinderen een engeltje mee.
Erg leuk om te maken. Duurde alleen wat langer dan gedacht. De levering van de houten kegeltjes liep door de stakingen nogal vertraging op waardoor vrij veel engeltjes op het laatst gemaakt moesten worden.

Bij het beschilderen van de engeltjes ging elke keer weer een kaars aan, wierook en een meditatief muziekje. Zodat ik met elk engeltje bewust bezig was.Bij het schilderen van ongeveer nummer tachtig had ik er even genoeg van. Zo ontstond er dus een engeltje in de vorm van een monnik.
Elk engeltje heeft in zijn/haar handen een edelsteentje. Ze staan nu nog zo lief bij elkaar op tafel, nog een dagje genieten en ze vliegen uit.
99engeltjes

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Harry:

Leuke groepsfoto. Lijkt me inderdaad veel werk, maar werk dat ook weer voldoening geeft bij alle ontvangers van zo’n leuk kadootje. Nummer 100 had ik wel willen ontvangen, maar ja dan moet ik wel zingen.

 

Van 5-1-2011, 12:35u
 2 

Hé, die komen me bekend voor…! Leuk dat je mijn idee kon gebruiken om 100 kindertjes een gezegende engel mee te geven!

Groetjes uit Verwonderland, Anneke

 

Van 5-1-2011, 22:22u

Wat ontzettend leuk deze engeltjes!
Ik heb een holistisch praktijk waar ik o.a. met kindercoaching veel met de engelen werk. Ik ben op zoek naar iets kleins om de kinderen mee te geven als anker aan het eind van het traject. Maak je deze nog steeds? en wat zijn de eventuele kosten?

m.v.g. Jolijn Gouweleeuw

 

Van 15-1-2014, 15:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie