Terug in de tijd

Op het net sinds 21-12-2010, 15:33 uur

koekemannetjebakvormMet de kinderen vandaag om tafel…wat gaan we doen met kerst en wat gaan we eten. Met ieder een boodschappenlijstje in de hand de winkel in. Aldaar zag ik een koekemannetjesbakvorm. Het verhaal van het koekemannetje ken ik nog van toen ik klein was en ik heb het ook heel veel voorgelezen aan mijn eigen kinderen. Een bakvorm om een eigen koekemannetje te maken kon ik dan ook niet laten liggen.
kersttafelkleedOmdat we vegetarisch eten moeten wij meerdere winkels langs. Als ik dan langs het Terre des Homnes winkeltje kom kan ik het niet laten om even binnen te kijken. Normaal loop ik de tafellakens voorbij. Maar nu viel mijn oog op een tafellaken die ik meteen herkende. Ook deze nam ik mee. Nog meer herrinneringen aan vroeger. Ik ben helemaal in mijn sas met deze twee mooie aanwinsten.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Oooooooooooooooooooooooh!! Een koekmannetjesvorm!! Wat geweldig leuk! 🙂

 

Van 22-12-2010, 21:04u
 2 
Hennie:

Dat kleed zal je inderdaad wel bekend voorkomen. Heb ik ook in huis en is nog van jouw oma Koetje.

Hadiema

 

Van 23-12-2010, 19:25u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie