Meidenmiddag

Op het net sinds 18-12-2010, 19:03 uur

peutertjesAlle heren de deur uit, tijd voor een meidenmiddag. Toevallig kwam er nog een vriendinnetje van dochterlief langs. We begonnen met het uitzoeken van de stofjes. De dames lieten alle stofjes door hun streng keurende ogen bekijken. Na de keuze werd naald en draad tevoorschijn gehaald. Ik werd namelijk geinspireerd door een berichtje op haar blog.
Heel geconcentreerd waren de dames bezig. Al kon ik het verschil wel merken in werken tussen mijn 6 jarige dochter en haar 2 1/2 jaar oudere vriendin. Het hoofdje heb ik gemaakt. Heel af en toe heb ik geholpen.
Tussendoor nog gezamenlijk thee gedronken uit van die ouderwetse bonte kopjes (pink omhoog). Het resultaat mag er zijn. Een andere keer komen de dekentjes. Voor mijn dochter was de koek op. Ze hebben heerlijk met hun popjes zitten spelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie