Kerstswap

Op het net sinds 17-12-2010, 19:12 uur

Voor de eerste keer dat ik meedoe aan een swap. Deze werd vanuit het poppenhoekje georganiseerd. Je moest iets kleins, wat in een enveloppe door de brievenbus past, van vilt maken voor een ander. Een soort loodjes trekken dus, maar dan op afstand. Nu ik bericht heb gehad dat diegene mijn gift heeft ontvangen kan ik dit wel bloggen. Ik heb een kerststalletje in luciferdoosjes gemaakt (patroon Elke Susannah Freed). Wel even priegelen, maar ik vind ze zelf zo leuk. Klein en toch de essentie weergevend.
Mijn verrassing is helaas nog niet binnen. Maar ik vind het nu al voor herhaling vatbaar.
kerstswap2kerstswap1

 

 

 

 

kerstswapkerstboomOp dinsdag 21 december kreeg ik mijn enveloppe met swap erin.
Een zilveren enveloppe volgeplakt met plakband. De kinderen vroegen al of deze brief van hun tante kwam (die plakt ook altijd alles vol met een rolletje plakband).Uit de enveloppe kwam een schattig kaartje met daarin:
Met zilverdraad en hele kleine precieze steekjes is de boom gemaakt. Op de boom zitten zilveren sterretjes (zoon noemt ze spinnetjes) met een kraaltje.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
jeanet:

Hallo, wat een leuke website heb jij!
Ik heb een weblog http://www.miensmoek.blogspot.com
Voor als je misschien ook een keertje bij mij knustelerij wilt komen kijken. Ik vind dat je mooie dingen maakt en jou benadering van bepaalde zaken spreken mij heel erg aan (klinkt wel een beetje vaag maar ja)Ik ben je op het spoor gekomen via Viltreatie’s Chantal ik ben een “volger”van haar ha,ha,ha dat klinkt ook al zo typisch! Ik ga jou ook proberen te volgen want dat lijkt mij leuk! Groetjes Smoek

 

Van 3-1-2011, 19:58u
 2 
elke susannah freed:

Hello Mevrouw van de molshoop …
ik kwam toevallig langs op jou blog en zag die leuke foto van de kerst stal en herder…en kan het niet laten om even “hartsikke leuk” te zeggen …ik kijk nog even verder,
daaag ….elke susannah

 

Van 21-1-2011, 10:38u
 3 
Marit Hoogeveen:

Goedemorgen,

Jaren geleden heb ik voor mijzelf het mini kerststalletjes gemaakt.
Ik werk op een school met leerlingen met een verstandelijke beperking. Inmiddels sta ik in de eindgroep ( van 16 tot 20 jaar) en geef textiel. Ik liet een keer het stalletje zien en de meisjes waren er helemaal weg van. Nu heb ik 1 leerling, die heel precies en nauwkeurig kan werken. En die wil dolgraag het stalletje namaken.
Maar………ik heb het patroon helaas niet meer.Een brutaal mens heeft de halve wereld. Zou je mij een copie van dat patroon willen en kunnen sturen?

Heel hartelijk bedankt namens Sinny, die er heel graag aan wil beginnen.
Met vriendelijke groet Marit Hoogeveen
mhoogeveen@zmlk-ark.nl

 

Van 20-11-2012, 12:15u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie