Engeltjes

Op het net sinds 29-11-2010, 17:44 uur

steenengeltjesDe kinderkerstviering dit jaar heeft het thema: “Zie jij wat ik zie”.  De engelen nemen ons mee in het kerstverhaal en vertellen wat zij gezien hebben. Daardoor ga je het bekende verhaal van de geboorte van Jezus met andere ogen bekijken. De engelen laten ons alle mooie dingen zien die Zijn geboorte ons gebracht heeft. Zie jij wat ik zie?
In de voorbereidingsgroep zit ik ook. Het leek ons wel leuk om de kinderen op het eind iets mee te geven. Op deze blog  kwam ik prachtige engeltjes tegen. Zoiets zou ik ook graag kunnen. Vandaag geprobeerd. Hopelijk gaat dit idee door en kan elk kind aan het eind van de mis een engeltje mee naar huis krijgen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Wat zijn ze mooi geworden, Marja! Wow!

 

Van 29-11-2010, 22:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie