Tea-party deel 3

Op het net sinds 31-10-2010, 19:36 uur

freundinnenteevrouwtjetheelepelpeach_boyVanmiddag was het zover. Iedereen was er op tijd (leve de klok verzetten). Tot mijn grote verrassing waren er ook leuke attenties. Zo kreeg ik een leuk japans boekje (gelukkig met engelse vertaling erbij) en zelfgemaakte bananencake.  Prachtige gekleurde mokken met beste freundinnen tee en zelfgebakken eekhoornkoekjes. Een prachtig geglazuurde schaal met daarop vrouwtje theellepel, die ini-mini chocolaatjes eet, alles zelf gemaakt.
De tafel stond vol met lekkere dingen. Zoveel dat er naderhand nog wat in doosjes mee kon naar de andere huizen. De kinderen blij, er bleef genoeg over.

gehaakte cupcakesWe hebben heerlijk kunnen kletsen. We zien elkaar normaal nooit allemaal tegelijk. Dat gebeurd alleen met 7 koningen. Door omstandigheden slaan we dit seizoen dit feest over en gaan we kijken of het ergens in mei volgend jaar kan.
Aan het eind kregen de dames natuurlijk ook wat van mij mee. Gelukkig waren mijn gehaakte cupcakes ook als zodanig te herkennen.
Ik heb volop genoten van het bij elkaar zijn. Opzet geslaagd!

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

Wat gezellig allemaal, en wat een mooie/leuke/lekkere presentjes.
Vooral de bekers vind ik énig.
En de taartjes knap gemaakt !!

 

Van 2-11-2010, 14:15u

Het was een heel fijn feest. Dankjewel, Marja!

 

Van 4-11-2010, 09:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie