Spellen en schrijven

Op het net sinds 16-10-2010, 14:26 uur

schrijvenDe jongste is druk bezig met spellen. Dit vind ik zo’n leuke fase. Achterin de auto hoor je dan ineens letters die herkent worden. Vandaag ging ze aan tafel zitten, dacht lang na boven een wit velletje papier. Na een hele lange tijd zo gezeten te hebben kwam er een vraag: “Mama hoe is een ei?”
Niet wetende waar het over gaat teken ik op het kladpapiertje een ei. Grote vraagtekens op het gezicht van dochterlief. “Is een ei ook rond, net als de nul?” Hier klopt duidelijk iets niet, nu mag moeders hard nadenken wat er bedoelt werd. We kwamen er samen wel uit. Dus zette ik onder het getekende ei de letters van de dubbelklank EI. Zeer tevreden ging ze daarna aan het werk. Wat ze maakte kan je hierboven zien.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Zie je wel het komt wel, k…ei goed Tosca!
Jij zeker heel trots, Marja!

 

Van 16-10-2010, 20:47u
 2 

Ja zooo leuk hé dit te volgen en te zien. Kleindochter logeert hier en is nu al druk aan het tekenen/schrijven.

heb een leuk linkje gehad

http://www.happytex.nl/Vilt/Patroon%20minitroesjkas.pdf

 

Van 25-10-2010, 08:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie