Oplossing

Op het net sinds 8-10-2010, 23:49 uur

sleutelsMijn startonderbreker hing van lijm en plakband aan elkaar. Elke keer was ik bang dat ik hem kwijt zou raken, dat hij van de sleutelring zou vallen. Dat was dan een groot probleem geweest aangezien de garage niet meer aan dit sort startonderbrekers kan komen. Kwijt betekent dat het hele systeem eruit gesloopt zou moeten worden.
Mijn moeder opperde om er een zakje omheen te naaien. Maar zo priegelig naaien….dat stelde ik steeds uit. Het zette mij wel aan het denken. Afgelopen week hing de startonderbreker aan nog maar in miniscuul draadje. Nu moest er wel actie ondernomen worden.

startonderbrekeruiltjeTerwijl ik mijn haakspulletjes aan het opruimen was kreeg ik een goed idee. Ben er vanavond meteen voor gaan zitten en heb een uiltje om de startonderbreker heen gehaakt, met een extra stevig lusje. Voorlopig hoef ik niet bang te zijn dat ik hem kwijtraak. Het ziet er bovendien ook nog vrolijk uit. Alleen de verkeerde kleurtje, had gemeleerd roze willen gebruiken, maar zo’n bolletje heb ik nog niet. Denk dat ik hem ooit nog eens opnieuw ga maken.
Voorlopig ben ik er heel blij mee.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ik vind hem eigenlijk veel mooier, zo in bruin, oranje, geel. 🙂
Maar hij is vooral super-handig.

 

Van 13-10-2010, 19:36u
 2 

wat een liefff inimini kleintje, knap gedaan.
Dit zijn wel echte(re) uilen kleurtjes !!

Zag een schitterende roze tas.
Jouw lievelingkleur ???;-)

En een verwarde postbode ???

 

Van 22-10-2010, 10:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie