Tea-party deel 1

Op het net sinds 7-10-2010, 14:34 uur

uitnodigingAangezien 7 koningen niet doorgaat op korte termijn, en wij vieren al een hele poos niet meer bij elkaar zijn geweest, leek het mij leuk om iets anders te gaan organiseren. Het lastigste is altijd de datum te prikken waarop iedereen kan. Dit keer ook nog zo dat alle dames niet meteen doorhebben wat ik wil. Afgelopen week konden alle uitnodigingen de deur uit. Het maken van de uitnodiging en de enveloppe was al een feestje op zich. Helaas duurde de post naar het buitenland iets langer aangezien ze het kleine durpke in dat hele grote land niet konden vinden. Nu die uitnodiging ook aan is gekomen kan ik dit blogje wel schrijven.
Deel 2, de uitwerking van de tea-party gaat nu van start.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

ik ben benieuwd naar tea-party deel 2…

 

Van 9-10-2010, 16:46u
 2 

Leuk de kaartjes zo, ben benieuwd.

Zie dat je de bedeltjes al gebruikt hebt !!

 

Van 10-10-2010, 00:37u

Ik vind het zo ontzettend spannend! Ik verheug me er enorm op.

 

Van 10-10-2010, 19:42u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie