Poeziealbum

Op het net sinds 3-10-2010, 22:02 uur

poezielabumDe jongens kregen rond de tijd dat ze naar de middenbouw gingen een vriendenboekje. Voor dochter was ik al een poos op zoek naar een poeziealbum. Misschien ouderwets, maar ik vind het zelf nog steeds een erg leuk gegeven. Een wensje/gedichtje schrijven en dan zo’n poezieplaatje, of iets zelf tekenen. Hier in de buurt kon ik er geen meer vinden. Gelukkig was er op het internet nog wel iets te vinden. Niet het kleine formaat wat ik veel zag toen ik klein was, maar A5. Ik viel voor de roze voorkant met glimmende bloemen en vlinders. Haar naam komt er ook op met glimmende letters. Dacht dat ze daar wel blij mee zou zijn. Vanochtend gegeven. Vanmiddag mochten wij als gezinsleden meteen aan het werk. De eerste bladzijde mocht ze zelf een gedicht schrijven. Met grote zorg werd hieraan door haar gewerkt. De bladzijdes waar welke opa en oma moet komen heeft ze ook al uitgezocht, evenals oom en tantes. Ze wilde nog wel meer vastleggen, tegen die tijd – als al deze mensen geschreven hebben- zien we wel weer.

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
Harry:

Leuk zo’n poeziealbum; ik heb al plaatjes gekocht en zal binnenkort een gedichtje gaan schrijven. Lijkt me gaaf.

 

Van 5-10-2010, 21:06u
 2 
marike:

oeps, ik heb nog steeds jouw poezie thuis, moet maar gauw eens aan de slag.

 

Van 5-10-2010, 23:31u
 3 

Altijd leuk een poësie, heb mijn oudje ook nog.

Ja toch heel anders dan de vriendenboekjes. Heb mijn oudste zoon toen er nog geen vrienden boekjes waren ook een poesie gegeven.
Hij had niet door dat dat niet zo gebruikelijk was en gaf het op school gewoon door.
En iedereen schreef er in.

 

Van 10-10-2010, 00:41u
 4 
Harry:

Zo, mijn aandeel staat weer in een poeziealbum. Fijn om te doen, vooral als het kleinkinderen gaat. Flauw natuurlijk, voor anderen is het ook fijn, maar dit is toch speciaal.
Ben er trots op de oude garde nog kompleet is om dit te mogen doen.

 

Van 11-10-2010, 20:36u
 5 
Esmaralda:

Hallo,

Waar heeft u deze gekocht?
Ik zoek ook zoiets voor mijn dochters.

Mvg,
Esmaralda

 

Van 28-12-2020, 12:47u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie