kkk=

Op het net sinds 30-9-2010, 20:29 uur

voorkantkonijnachterkantkonijnKnuffelKussenKonijn. Ontworpen en gemaakt door dochterlief op school. In de middenbouw mochten ze met de crea-middag kiezen in welke klas ze mee wilden doen. Er waren allerlei keuzes. Elke leerkracht deed weer wat anders. Dochter koos voor het naaien van een Knuffelkussen. Eerst moesten ze een ontwerp maken en daarna zelf knippen uit stof en naaien. De juf hielp alleen met de draad in de naald en afhechten. Trots kwam ze met het eindresultaat thuis.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Harry:

Wat knap al. Een creatieve familie en van wie hebben ze dat toch?

 

Van 2-10-2010, 21:22u
 2 
marike:

Pas je wel op met de titel van dit stukje dat je niet mensen aantrekt waar dit niet voor bedoeld is 😉

 

Van 6-10-2010, 11:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie