Pensioen

Op het net sinds 24-9-2010, 21:45 uur

beschilderdepotjesVandaag is mijn gymmoeder jarig. De kinderen hebben voor haar een potje beschilderd. Hiermee kan je natuurlijk vanalles. Snoepjes instoppen, een waccinelichtje erin (schijnt dan erg mooi door, verf is doorzichtig) of een bloemetje. Ieder kind koos wat hij/zij het best bij zijn/haar potje vond passen. ’s Avonds hadden we een etentje. Helaas regende het zodat de kinderen niet buiten konden spelen. Zelf hadden we al spulletjes voor de kinderen geregeld. Maar oma Leny had ook aan hen gedacht en dingetjes meegenomen. Het eten was heerlijk, ook veel keuze voor vegetariers zoals wij. Dat kom je niet zo vaak tegen. Alleen het desert moesten wij overslaan, dat werd te laat. De kinderen natuurlijk diep ongelukkig. Heel lief dat de serveerster ons nog achterna kwam en de kinderen een ijsje uit liet kiezen zodat deze nog in de auto opgegeten kon worden. Thuis viel iedereen ook al voor 21.45 uur in slaap. Leuke avond gehad.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie