Waaraan kan ik merken…

Op het net sinds 19-9-2010, 21:09 uur

dat de kinderen groter worden?
overdekopAls de oudste 1 dagdeel voor de masterclass alleen op zijn fiets naar het voorgezet onderwijs fietst.
Als de beide heren mij mobiel bellen.
Als de beide heren nu ook al op msn zitten.
Dat er steeds meer commentaar komt op wat ik zeg of doe.
Dat de jongste druk in de weer is met letters.
Dat de jongste, als eerste van de kinderen, thuiskomt van de kermis met de mededeling dat ze in een attraktie is geweest die over de kop ging. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Harry:

Ook de opa en oma merken het wel hoor; niet omdat zij ook ouder worden, maar ook worden voorzien van commentaar en af en toe terecht worden gewezen. Maar ook worden gevraagd om de betekenis van moeilijke woorden. Dat de jongste driester is, hebben we op de camping in het zwembad wel gemerkt. Gelijk maar van de glijbaan af met allerlei capriolen. Dat zag ik de jongens nog niet doen.

 

Van 22-9-2010, 21:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie