Robot

Op het net sinds 18-9-2010, 19:08 uur

robotMoet je nou eens kijken wat voor moois onze oudste samen met het buurtjongentje/klasgenootje heeft gebouwd. Het onderstel komt van een oud bestuurbaar autootje. De bovenkant van een timmerdoos, gekregen voor zijn verjaardag. De hele middag zijn ze bezig geweest om het zo netjes mogelijk in elkaar te zetten om het vervolgens af te werken door de robot zwart te schilderen. De motor heeft een beetje moeite met het zware gevaarte erbovenop, maar rijden gaat nog en hij is nog wel te besturen.
Ik vind het een geweldige robot om te zien.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

Hoi, Heerlijk zulke creatieve ‘mannen’ !!

(pssst niet schrikken, heb je gevonden. wat leuk om hier bij jou rond te kijken en de verhalen te lezen en ;-)))

(((zwaaii)))… MM

 

Van 19-9-2010, 14:38u
 2 
Harry:

Pjotr kwam het vorige vol trots laten zien en demonstreren. Ik heb hem toen al bewonderend toegesproken dat ik het super vond, om dit te hebben gemaakt. Als adspirant-uitvinder een goede stap in de richting.

 

Van 22-9-2010, 20:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie