Post van ver weg

Op het net sinds 15-9-2010, 23:00 uur

bentospulletjesPer sophetpakjechip uit het moederland van mijn vriendin. Wel via een omweg. Het is heel moeilijk om Bento-spulletjes te bestellen. Gelukkig kon ik een leuke online shop vinden. Het was zo spannend om uit te pakken. Zelfs de jongens stonden erbij te springen en alles moest door hun handen. O,o,o wat vind ik dit leuk. Met veel plezier ben ik tegenwoordig ’s ochtends bezig om de broodtrommels te vullen. Kan niet wachten om bijv. het doosje te gaan gebruiken waarin je een hard gekookt ei kan laten afkoelen en dat hij dan de vorm van het doosje aanneemt (konijn,beer,vis,auto). Of  de brooduitsteekvormpjes , de kleine sauskokertjes te vullen met een pipet. Helaas is dit de helft van wat er behoorde te komen. Het wachten is dus op nog zo’n leuk pakketje.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie