Overblijven

Op het net sinds 30-8-2010, 12:49 uur

lunch1lunch2Nu het gymseizoen weer bijna gaat beginnen blijven de kinderen ook af en toe over. Elke keer probeer ik weer iets anders in hun trommel te stoppen of aan te kleden, waardoor het een verrassing blijft bij het openen van het lunchtrommeltje. Inspiratie is er gelukkig genoeg te vinden op het internet, lunchinabox en bentolicious (dankzij Flow) zijn daarvan voorbeelden. Al denk ik niet dat mijn kids blij zullen zijn met rijst in hun trommeltje :)  Wat ik erg leuk vind zijn de verschillende soorten “sateprikkers” die gebruikt worden. Helaas zie je die alleen in Japan. Voordeel is, in het najaar gaat een vriendin van mij weer naar Japan, zij wil wel een paar dingen meenemen. Het idee van de rubberen cakevormpjes gevuld met verschillende dingen gebruik ik veel. Nu nog een ideale trommel vinden die, ook al beweeg je hem nog zo hard heen en heen, zo afsluit dat niet alles door elkaar gaat.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie