Dagje uit

Op het net sinds 16-8-2010, 23:17 uur

zeepDe jongste op de camping bij de ene opa en oma. De jongens logeren bij de andere opa en oma. Dan hebben vader en moeder tijd om een dagje uit te gaan ter ere van hun trouwdag. De reis ging naar Amsterdam. Iets voor 13.00 uur kwamen we aan en hebben vanaf dat moment tot aan het eten om 19.00 uur, zonder pauze, rondgelopen door deze enorme stad. Heb heel veel naar boven gekeken. Genoten dat ik heb. Vind het namelijk helemaal geweldig om gevels te bekijken, vooral veel verschillende gevels. In deze stad raak je daar niet uitgekeken op.
Het was eigenlijk de bedoeling te gaan winkelen. Hebben we ook wel een klein beetje gedaan, maar merendeel was het lopen door de straten. Van mijn man heb ik twee heerlijke stukken zeep gekregen, de . Wat hadden ze bij Lush geweldige producten. We hebben ook een zeepje voor de verjaardag van dochter gehaald, eentje die glitters afgeeft als je hem gebruikt.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie