Etentje

Op het net sinds 13-8-2010, 21:04 uur

ijstaartVandaag stond de hele dag in het teken van het etentje dat vanavond door de kids (en man) gekookt zou worden. Opa en oma waren uitgenodigd. Dochter en ik mochten als eerste de keuken in om het desert te maken, aangezien deze na het maken nog 4 uur in de vriezer moest. Wij kozen uit het boek: Toffe Toetjes de Rio Choco. Een ijstaart met verschillende lagen.
Ondertussen waren de heren bezig met recepten uitzoeken, servetten vouwen en naambordjes te maken. Na het maken van het desert mochten oudste zoon en ik nog wel 4 verschillende keren op stap omdat er een ingredient vergeten was. Uiteindelijk was alles er en kon de tafel gedekt worden. Het werd een heel gezellig dineetje. Al vertelde de jongste wel telkens dat je niet teveel moest eten omdat er anders geen plekje voor het toetje meer in je buik over zou blijven.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie