Aan den knutsel

Op het net sinds 10-8-2010, 22:12 uur

engelMet dochter een elfje geknutselt. Het hoofd was al gemaakt, de haren moesten er nog op, armen en benen eraan. Het jurkje was oorspronkelijk ook  van touw. Maar dochterlief wilde met ecoline vilt verfen en daar een jurkje van maken en versieren. Het uiteindelijke resultaat hangt nu aan de kast te pronken.
speldenkussenpotjeBen ik zelf nog bezig gegaan om voor morgen een cadeautje mee te brengen. Leuk idee gevonden.  Maar man o man, wat lastig om ten eerste het dekseltje open gesneden te krijgen en ten tweede dat het dekstelte met speldenkussentje zo te maken dat het nog op het potje geschroefd kan worden. Heb vast wat over het hoofd gezien, kan er niet bij dat het zo moeilijk hoort te zijn. Het resultaat zag er leuk uit. Kan ik morgen mee verschijnen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

In het artikel is het kartonnetje toch wel zo groot als het deksel…. Zullen wel apparte potjes zijn die dan toch nog dicht kunnen…
Hoe dan ook, ik ben erg blij met het potje.

 

Van 13-8-2010, 18:54u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie