Nemo

Op het net sinds 6-8-2010, 21:58 uur

wastetsbzzzzzVandaag een heerlijk dagje weg met mijn moeder en oudste zoon. De reis ging per trein naar Amsterdam waar we de hele dag doorbrachten bij  het wetenschap en tecniekmuseum Nemo. Het was inderdaad zo leuk als ik dacht. Zoveel dingen om te doen, dat na een hele dag allerlei proefjes/filmpjes bekijken/dingen uitproberen we nog niet alles gedaan/gezien hadden. Wat zou het toch fijn zijn als zo’n museum in het oosten des landes zou zitten, dan zouden wij er zeker weten een jaarkaart willen.
Zou niet weten wat ik zelf het leukste vond van deze dag. Eigenlijk alles wel, de reis, het museum, het heerlijke eten. Op de heenweg werd de reis veraangenaamd doordat wij op het perron de (nep)opa en oma tegenkwamen die tot Amersfoort meereisden.
’s Avonds wilde ik nog beginnen met mijn nieuwe boek, maar kon mijn ogen niet meer open houden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie