Uilenshow

Op het net sinds 4-8-2010, 21:51 uur

uilaaienVanmiddag zijn wij met opa en oma naar de uilenshow geweest bij Dragonheart. De uilen vloog van hand naar hand. Geen van de kinderen lukte het om aan de beurt te komen om met een handschoen een uil omhoog te mogen houden. Bij de kleinere uilen wilden ze wel graag (behalve eentje). Thuis hadden ze het er vooral over hoe de ene uil in zijn eerst vlucht wegvloog langs een boom en vast kwam te zitten met zijn lijn op het schuurdakje. Op het laatst mochten ze wel een uil aaien en dat hebben ze meerdere keren gedaan. Oma heeft er nog een mooie foto van gemaakt.
Naderhand nog heerlijk drinken met vlaai bij opa en oma M. thuis.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Wie die ene was, kunnen wij wel raden. Maar parkieten in de dierentuin van Nordhorn ging prima om deze op de hand te hebben en te voeren. Af en toe een beetje afstandelijk, maar toch gelukt.

 

Van 7-8-2010, 18:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie