Lavendelbewaarder

Op het net sinds 3-8-2010, 23:24 uur

lavendelbewaarderAl een hele poos lag dit patroon (atelier septemberspring) te wachten om gemaakt te worden. Ik heb wel wat met lavendel. Mooie kleur en heerlijke geuren met vele toepassingen. Mijn bruidsboeket bestond uit alleen maar lavendel. In het tuincentrum speciaal lavendel gekocht. Helaas wel met te weinig bloeiende stelen waardoor het bolletje lavendel die het popje bewaakt aan de kleine kant is. Misschien maak ik nog een keer een groter bolletje. Eerst op zoek naar iemand die wel stuk of 20 a 30 lavendelstelen wil missen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Mooi geworden!
Maar je had mijn lavendel toch mogen hebben! Maar nu moet je wachten tot volgend jaar want hij is uitgebloeid….

 

Van 5-8-2010, 08:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie