Koekoeksbloem

Op het net sinds 18-7-2010, 20:14 uur

vingerhoedskruidTerwijl de kids aan het kliederen en plonzen waren kon ik de koekoeksbloem afmaken. Wat een lief popje is dit. Als ik straks mijn dikkere vilt binnen heb maak ik hem ook nog een keer voor mijzelf. Deze twee zijn van het schoolvilt gemaakt. Al denk ik dat de juffen het niet erg vinden om dit popje na de zomer in hun klas te vinden.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Hallo ik heb met veel bewondering gekeken naar al je mooie poppetjes die je van vilt hebt gemaakt.
ik ben op dit moment bezig een zomer tafereel te maken voor mijn zoon zijn klas.In zijn klas is nog niks en er begint een nieuwe leerkracht dus er is nog veel te doen
groetjes Kirsten uit Almelo

marcel_hanstede@hotmail.com

 

Van 1-8-2010, 21:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie