De beertjes

Op het net sinds 2-6-2010, 18:49 uur

debeertjesTwee van de drie kleintjes zijn beertjes. Deze kunnen wij helaas niet houden. Aankomende zaterdag gaan ze verhuizen naar asiel Goofy.
In dit asiel heb ik wel veel vertrouwen. De dierenwinkel niet (ze hadden de jonkies op zich wel terug willen nemen). Daar zouden ze met 4 andere konijnen in een hokje van 1 bij 1 komen. Toen ik een tijdje terug bij deze winkel was vertelde een medewerkster dat een zwangere cavia wel eens kon gebeuren, aangezien ze met het hokken verschonen de dieren wel eens bij elkaar plaatsen. Nou ja.
De kinderen hebben het er nu al moeilijk mee (mmm, ik ook). Ga vanavond een slaapmuts naaien. Kunnen ze deze meekrijgen aankomende zaterdag. Kan niet veel voor hun toekomst betekenen. Op deze manier, en natuurlijk goede verzorging, heb ik het idee dat ik toch nog iets voor ze kan doen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Wat een knuffeltjes !
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

 

Van 10-6-2010, 14:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie