Draaien maar

Op het net sinds 3-2-2010, 20:22 uur

handnaaimachientjeRegelmatig kijk ik bij het winkeltje van de Terre des Hommes. Deze is op loopafstand van school. Altijd vriendelijke mensen en ik vind het zo leuk om tussen de 2e handsspullen te snuffelen. De ene keer vind je er goudkleurige knopen, een vrolijke bloempot, haakgaren, kinderboek of een kitserig theekopje. Dit keer was ik helemaal in mijn sas. Mijn eerste ker achter een naaimachine voor een poppenjurkje was achter een trapnaaimachine. Geweldig vond ik dat. Helaas is deze er niet meer. Maar dit kleine handnaaimachientje….zou hij het nog doen…hoe werkt het… Ik heb hem toch maar meegenomen. Thuis aangekomen gelijk uitgeprobeerd, hij doet het. wat ontzettend leuk. Het enigste is dat de naald helemaal vast zit geklemd. Hopelijk blijft deze nog een poos goed. Een leuk klein handnaaimachientje, waar je al niet blij mee kan zijn. Nu nog een geschikt plaatsje ervoor vinden.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

heel grappig, ik heb m vroeger ook gehad. Mijn naald was afgebroken en toen kon ik m niet meer gebruiken. Ik weet nog dat ik snachts wel eens stiekem naaide, dat ding maakte toch geen lawaai.

 

Van 5-2-2010, 10:45u
 2 
Harry:

Mijn dochter is al net als ik; gewoon snuffelen bij de oude troep. Dat heeft ze in ieder geval van mij geerfd, want haar moeder vind dit maar niets. Alleen als ik thuiskom met dozen spullen die ik regelmatig krijg van anderen, zoals vandaag. Dan moet ze eerst kijken voor ik dit zelf ga sorteren. Dat is dan de omgekeerde wereld.

 

Van 6-2-2010, 18:23u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie