Kijkzwemles

Op het net sinds 29-1-2010, 21:45 uur

zwemlesDe jongste is ondertussen ook begonnen met zwemles. Zo eens in de anderhalve maand is er een kijkles. Is eens wat anders voor mij, normaal zit ik in de hal met een knutsel te wachten. Tosca deed erg haar best. Ze heeft nog steeds het eerste bandje en oefent dus drijven en een poosje onder water blijven met je hoofd. Kan zien dat ze vooruitgaat. Helaas was meneer Hendrik er niet, deze geeft bij de kijkles altijd uitleg aan iedere ouder welke vooruitgang hij heeft gemerkt bij elk kind. Gelukkig gaat ze met zin naar zwemles.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Dat ziet er al heel knap uit!
(zo vaak hebben wij trouwens geen kijkles)

 

Van 6-2-2010, 01:18u
 2 
marja:

@ Sanne. Maar jullie mogen dan samen zwemmen tijdens de ‘kijkzwemles’. Wij mogen alleen maar kijken. Lijkt mij ook erg leuk hoor, samen les krijgen.

 

Van 6-2-2010, 09:31u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie