Voortmaken

Op het net sinds 9-1-2010, 12:38 uur

bolletjewolletje

 

 

 

 

 

 

 

Laatst droomde ik dat mijn vriendin bevallen was en dat ik de cadeau’s nog niet af had. De mogelijkheid dat haar baby komt rond de tijd dat ik en twee goede vrienden van mij jarig zijn, is erg groot. Voor allen heb ik nog een knutsel te maken.
Had ik mij net voorgenomen om de half af projecten eerst af te gaan maken. Gebeurt vaak dat ik ergens aan begin en dat er dan wat anders met spoed tussendoor komt. Een heb ik afgelopen week afgemaakt. Bolletje wolletje, wat ik hier zo leuk aan vind is dat het meisje rechtstreeks vanaf het schaap breit. Ze staat nu mooi te wezen op tafel. “s avonds als de kaarsen aan zijn ziet het er nog leuker uit.
Nu maar gauw verder met de cadeau’s die nog af moeten.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Volgens mij gaat het jou al niet anders dan mij….

 

Van 11-1-2010, 15:21u
 2 
Hadieopa:

In ieder geval wordt die bevallende vriendin wel mooi verwend. Dit soort persoonlijke kadootjes trekt me wel aan. Elke keer als ik op de sites van jullie kijk, verbaas ik mij over de handigheid waarin jullie gespecialiseerd zijn. Dat knutselen komt niet van de vader, dat is wel zeker, maar hij vindt het schitterend dat dochter en kleinkinderen wel handig zijn.
Ik geniet ervan.

 

Van 12-1-2010, 11:24u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie