Op de slee

Op het net sinds 20-12-2009, 19:59 uur

vandesleeafOok hier was het lekker genieten van de sneeuw. Met het hele gezin naar de apebult en daar dan vanaf  met de slee. Op de lage rode slee durfde Tosca van elke helling af, maakte niet hoe stijl deze was. Ocki durfde op het laatst ook alleen.
Bij de bult kwamen we Marike met haar gezin ook nog tegen. Samen met haar van de bult af leek mij wel een leuk idee. Bij de eerste keer ging het alleen niet helemaal zoals het hoorde. Door onhandigheid van mij vloog Marike achter van de slee af (zie foto).
Wij hebben heerlijk genoten van eindeloos glijden van de bult.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

Leuk voor de kinderen en leuke plaatjes levert het op maar voor mij mag het nu toch echt wel weer gaan dooien… sorry
😉
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

 

Van 21-12-2009, 22:07u

Hahahahahahaha! (sorry hoor, ik moet gewoon even vreselijk lachen)

 

Van 23-12-2009, 15:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie