Af

Op het net sinds 7-12-2009, 23:49 uur

hertenfamilieAl een hele poos wilde ik de hertenfamilie maken. Elke keer stelde ik het uit. De uitkomst bleek uiteindelijk de voorraaddoos van het poppenhoekje waar ik sinds kort aan deel mag nemen. Voorwaarde is dat je , als je je opgeeft voor een voorraaddoos, deze binnen 2 maanden af is. Met zo’n stok achter de deur is het mij gelukt. En ik vind het een geweldig stelletje geworden. Deze kunnen mooi bij vele soorten tafels weer tevoorschijn gehaald worden. Mijn volgende missie voor de voorraaddoos weet ik ook al. Maar daar wacht ik nog even mee tot januari. De drukke Sintperiode is gelukkig voorbij. De Sint heeft mij bedeeld met een paar prachtige pakketten. Daar wilde ik eerst een van gaan maken.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

Ze zijn erg mooi geworden.
Nu moet ik ze ook nog eens af zien te krijgen…

 

Van 8-12-2009, 18:04u
 2 

Ze zijn erg leuk geworden.
De Sint heeft mooie pakketjes voor je uitgekozen ; veel maak plezier 😉
Groetjes van Ingrid.

 

Van 9-12-2009, 06:45u
 3 
ianthe:

wat een prachtig pakket. Wat is de naam van het atelier? Wil ze ook maken…

 

Van 26-11-2010, 10:47u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie