Lampionnen

Op het net sinds 28-10-2009, 19:23 uur

lampionockiHier in het oosten kennen sommige buurtschappen wel het feest van Sint Maarten, maar de meeste niet. Omdat dit jaar 11 november op woensdag valt nemen mijn ouders de kinderen mee naar het noorden, naar hun geboortestad. Om aldaar het feest van Sint Maarten te vieren, met je lampion langs de deuren.
lampionpjotrVanmiddag met de kinderen lampionnen gemaakt. Voor Pjotr was de keuze gauw gemaakt, hij is gek op draken. Ocki vond het allemaal maar moeilijk, omdat hij wel van stoer houdt werd het een stoere lampion. Tosca wil vanalles wel, als het maar roze is. Gelukkig kom je al surfend op het internet wel op een idee of twee. De uitwerking vonden de kids iets ingewikkelder dan ze hadden gedacht. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn er klaar voor.

lampiontosca

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

Ja , hier zijn ze ook al druk met het maken van lampionnen ; die van jullie zijn plaatjes geworden !
Fijn weekeinde , groetjes van Ingrid.

 

Van 30-10-2009, 20:30u
 2 
marike:

Ze zijn echt gaaf, Sjoerd wil nu ook een draak maken. De kids komen de 11 wel langs om te laten zien wat t wordt.

 

Van 1-11-2009, 09:47u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie