7 koningen 2009

Op het net sinds 10-10-2009, 23:24 uur

7koningenorigamibalVandaag weer 7 koningen gevierd. Omdat 1 van mijn kids niet helemaal in orde was werd het feest van hier verplaatst naar Karin. Dit jaar is het mijn beurt om een spel te maken. Ik heb een bordspel gemaakt en gecombineerd met een compimentenspel. Enigste probleempje was…dat ik een half uur voor het feest begon te twijfelen of ik wel voor de juiste persoon een knutsel had gemaakt. Na wat gebeld te hebben dacht ik dat het7koningentas toch wel goed was gegeaan. Totdat Sanne haar cadeau neerzette en ik daar de naam op zag staan voor wie ik ook en knutsel had gemaakt. Ahum, ahum, wat kan je je dan vervelend voelen. Gelukkig heb ik er voor volgend jaar wat op bedacht. Wij hebben op het eind weer lootjes getrokken. Alleen heb ik er dit jaar voor gezorgd dat elk lootje een andere kleur heeft. Mocht ik het weer vergeten wie ik heb…kunnen de andere dames mij helpen herrinneren.
Dit jaar is het feest iets eerder op de dag gehouden i.v.m. de zwangerschap van Karin. Ieder had een deel wolgeprikte pionnenvan het gerecht gemaakt en hebben we heerlijk samen zitten smullen.
Ieder heeft weer prachtige knutsels gemaakt. De tijd vloog voorbij. Na het zingen van de zevende koning (lied geschreven door Erik, speciaal voor dit feest) was het 7 koningenfeest alweer voorbij.

7koningenstraat

Je kunt reageren of trackbacken.

4

Ik heb erg genoten van het feest, het eten, de knutsels, de hylarische momenten….
Het was al met al weer een geslaagd feest!

 

Van 12-10-2009, 13:31u
 2 
Hadieopapa:

In Singapore op de luchthaven kun je gratis internetten, maar moet je wel vlug zijn. We zijn weer even bij; moeten nog 6 uur wachten want het vliegtuig gaat om 23.45 uur (lokale tijd) dus in Nederlandse tijd 17.45. Morgenvroeg komen we ongeveer tegen 07.45 uur aan op Schiphol.

 

Van 19-10-2009, 11:34u
 3 

Klink erg gezellig en heerlijk al die originele knutsels !
Fijn weekeinde , groetjes van Ingrid.

 

Van 24-10-2009, 14:05u
 4 

Moet natuurlijk “klinkt” zijn…

 

Van 24-10-2009, 14:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie