Kinderboekenboom

Op het net sinds 7-10-2009, 19:15 uur

kinderboekenboomNa het idee van een vriendin heb ik voor op de groepstafel in de klas van de oudste ook een kinderboekenboom gemaakt. In een vilten herfstboom heb ik allemaal papieren boekjes gehangen. De kinderboekenmolen (een tijdschrift met daarin plaatjes en beschrijvingen van kinderboeken) gebruikt. Leuke voorkantjes van boeken uitgezocht, uitgeknipt en de beschrijving van dat boek komt op de achterkant. Tussen de voorkant en achterkant bladzijdes uit de krant of uit een tijdschrift en klaar zijn de miniboekjes. De boekjes bungelen nu heel vrolijk onder de boom.
De onderbouwtafel is ook veranderd in het thema kinderboekenweek, alleen heb ik daar nog geen foto van gemaakt.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie