Amigurumi

Op het net sinds 1-10-2009, 18:59 uur

amigurumiaanenveloppeOftewel, gehaakte dieren. Eigenlijk is het een samengesteld japans woord tussen breien en knuffelbeesten.

amigurumiprobeerselsSinds ik ze ontdekte op het internet was ik er gek op. Probleem was echter…ik kan niet haken. Gelukkig zijn er ook filmpjes te vinden over hoe je amigurumi kan maken. Na enkele keren zo’n filmpje bekeken te hebben ben ik het ook gaan proberen. Na enkele bolletjes te hebben gehaakt is het eerste schepseltjes nu ook klaar. Het recht haken stokjes e.d. beheers ik nog steeds niet. Maar goh, wat vind ik dit leuk om te doen. Gelijk eentje gemaakt voor aan de enveloppe die met mijn ouders meegaat naar Indonesie.
Krijg ik van mijn vriendin vandaag een boekje over het maken van amigurumi. Hier ga ik zeker verder mee experimenteren!

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

ik vind jou ideeen hartstikke leuk, ga zo door, kun je zelf ook een boek schrijven

 

Van 4-10-2009, 19:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie