Sprookjes

Op het net sinds 19-8-2009, 19:40 uur

sprookjestafelAfgelopen maanden druk geweest met het knutselen van; sneeuwwtje en de 7 dwergen, prinses, de nieuwe kleren van de keizer, de rattenvanger van Hamelen, een tovenaar, een heks, klein duimpje, duimelientje,de kleine zeemeermin, ridder met draak, roodkapje en de wolf, een fee en twee elfjes. Een goede vriend heeft het bed van de Prinses op de erwt gemaakt. Terwijl een vriendin met vanalles hielp en de kikerprins en Aladin maakte. Zelf vond ik het een geweldig project om aan te werken. Het resultaat mag er ook wel zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

En toch vind ik dat die onderbroek uit moet! 😀

 

Van 1-9-2009, 16:59u
 2 

Wat een mooie seizoenstafels en andere werkstukken zijn er op jou site te zien ; prachtig !
Creatieve groet van Ingrid.

 

Van 1-10-2009, 19:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie