Weekje weg

Op het net sinds 9-8-2009, 11:43 uur

Afgelopen week hebben wij doorgebracht in Brabant. Ons tijdelijk onderkomen kon de kinderen dit jaar gelukkig wel bekoren. Elke dag 1 aktiviteit en de rest om te spelen en te zwemmen. Vooral voor Tosca was dat zwemmen belangrijk. Elke ochtend was het eerste wat ze vroeg:’ Gaan we naar het zwembad?’

bosbes gegetenMijn persoonlijk hoogtepunt was een bezoekje aan het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven. Je kon hier namelijk niet alleen veel zien en leren, maar vooral veel dingen zelf ervaren.
Bij onze wandelingen door het bosrijke omgeving hadden wij nog een extra gelukje. Er waren nog bosbessen te vinden. Dan kan ik het niet laten om deze heerlijkheden te plukken en te eten. Ook mijn 3 kabouters kunnen er wat van. Het leukste is dan dat de tong zo verkleurt en die moet je dan natuurlijk wel regelmatig laten zien of hij nog steeds zo’n mooie kleur heeft.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie