Eerste week zomervakantie

Op het net sinds 10-7-2009, 17:43 uur

pwrIn de eerste week van de zomervakantie mogen de spaarpotten open en het geld geteld worden. Rente erbij op en dan een hele week bedenken wat je ervan wilt gaan kopen. Wij zijn al langs allerlei winkels gereden. Geweldig vond ik het dat Pjotr meteen zei dat hij twee boeken wilde kopen. Hij is helemaal weg van Geronimo Stilton.

Ocki had andere, wildere, ideeën. Een zwembad voor in de tuin bijvoorbeeld. Uiteindelijk werd het twee luisterboeken, pokemonspel en een transformer.

Tosca kreeg het dit keer voor het eerst mee bewust mee, het hele gebeuren zelf wat met je geld kopen. Zij koos voor een gouden poppenjurkje, een poppenfesje dat leeg kan lopen en veel playmobil. De pinguïnrots, pandaberen, cavia’s en extra pinguïns werden met veel enthousiasme ontvangen.

Nu verder sparen voor over een jaar.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

had ze mooie krullen?

 

Van 13-7-2009, 19:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie