Afscheid middenbouw

Op het net sinds 2-7-2009, 17:19 uur

stenenwoutDit jaar neemt Ocki afscheid van de middenbouw. Het begint onderhand echt een traditie te worden. Bij het afscheid van een bouw geven wij als cadeau een thema uitgewerkt voor op school. Dit keer was het geologie. Ocki heeft zelf de stenen, in ongeslepen en geslepen vorm, gefotografeerd. Samen hebben wij hiervan een controlekaart gemaakt. Dankzij hulp van een goede vriend en vriendin kwamen er ook nog leskaarten en een popje. Opa sponsorde de stenen/mineralen. Vandaag ging Ocki dan ook met een grote tas gevuld met zijn cadeau naar school. Juf en meneer waren er erg blij mee, de kinderen volgens mij ook.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

hij is schattig, vooral die lieve krul in zijn pony.

 

Van 13-7-2009, 19:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie