Hezingen

Op het net sinds 21-5-2009, 21:27 uur

 

hezingen.jpg

De jongens keken er al lang naar uit. Omdat dit wel eens een van de laatste keren kan zijn dat wij terecht kunnen op dit uniek campeerterreintje, mochten de heren 1 nachtje blijven slapen. Tosca en ik zijn net weer thuis. De hele dag hebben ze gespeeld in het bos, gesleept met takken en voor het vuur gezorgd. Vooral Pjotr vind het vuur fantastisch. Hij heeft veel op een stoeltje bij het vuur gezeten en er maar naar kijken.
Ocki vind het ook erg leuk, maar hij wil meer bewegen. Wat hij wel heel erg vond is dat er twee teken hem heel lekker vonden. Ik ben heel benieuwd hoe de heren het vanavond gaan vinden. Ik vind het niet zo erg daar nu niet te zijn. Ga zo heerlijk in bad en dan naar bed.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie