Treinreis

Op het net sinds 10-5-2009, 13:49 uur
metdetreinweg.jpg

Vijf dagen reizen met de trein door Zwitserland. Eerst naar Bergün. Dan met de Bernina-express om vervolgens met de Glacier-express dwars door Zwitserland naar Zermatt te gaan. Ik wilde graag hoge bergen zien. In het begin viel mij het wel tegen. Waar bleven die hoge bergen nou? Later bedacht ik mij dat de bergen dan wel hoger werden maar het dal ook mee omhoog ging. In verhouding bleven de bergen voor mij dan net zo hoog als ze al waren. Pas met de Glacier-express werden de verhoudingingen tussen dal en berg groter en kreeg ik voor mijn gevoel toch nog hoge bergen te zien. erik heeft vele foto’s gemaakt en voor de thuisblijvers dagelijks een fotodagboekje bijgehouden. Erg leuk om samen weer eens op pad te zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie