Feestje

Op het net sinds 25-4-2009, 21:36 uur

 

yeahkubbs.jpg

Hier in huis hebben de heren vorig jaar geen kinderfeestje gehad. Dus het feestje van vandaag was nog van vorig jaar. In augustus mogen ze nog 1 maal samen een kinderfeestje geven. De gymzaal was afgehuurd en werd bezet door 9 jongens en 1 meisje. Gelukkig had ik flinke hulp van een vriend. Ze hebben op verzoek trefbal gespeeld. Ook was er tussen alle spelletjes door steeds een hindernisbaan-estaffette. Iedereen was bloedfanatiek. Gelukkig alleen een dikke bult op het voorhoofd waarmee de kids naar buiten kwamen. Voor het huis hebben we nog heerlijk een spelletje kubbs gespeeld. De jongens hebben genoten, hopelijk de andere kinderen ook.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie