Weekje ziek

Op het net sinds 15-3-2009, 18:10 uur

Gek idee dat er een week voorbij is gegaan waarin ik voornamelijk het bed en de binnenkant van mijn ogen bekeken heb.
Nog steeds voel ik mij rammelig, maar ben het onderhand zat om alleen maar boven te liggen. Wat een griepvariant deze keer. Of was het nou de beginnende longontsteking dat het zwaar aanvoelde.
Hopenlijk kan ik morgen weer aan het werk, heb er zin in. Maar helaas ben ik nog steeds gauw moe.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Waarschijnlijk toch echt wel de longontsteking die je zo verzwakt heeft. Beinvloed natuurlijk ook de zuurstofvoorziening van je hele lijf. En bovendien neemt herstel van longen erg veel energie van het lijf omdat het zo'n belangrijk orgaan is; dan vind het lijf alle andere lichaamsfuncties maar even minder belangrijk, als die long maar beter wordt.
Men zegt dat het wel een week of 6 kan duren voor je weer volledig hersteld bent….
Sterkte daarmee.

 

Van 15-3-2009, 23:21u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie